νέα

Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

19 Σεπτεμβρίου 2017

Επερχόμενα σεμινάρια, διαλέξεις και εκδηλώσεις τον Νοέμβριο

Σάββατο 7 Οκτωβρίου, 2017

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ - ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Σεμινάριο: Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία

Το σεμινάριο «Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία» σχεδιάστηκε για να δώσει θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στην αντιμετώπιση των ασθενειών των μελισσών.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Μελισσοκόμους και όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία

Λεπτομέρειες και έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στη σελίδα «σεμινάρια/διαλέξεις»

Σεμινάριο: Μέλι - Άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων

Το σεμινάριο «Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων» σχεδιάστηκε για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την οργανοληπτική ανάλυση τον έλεγχο ποιότητας και την ταυτοποίηση του μελιού.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Μελισσοκόμους, καταναλωτές, εμπόρους, συσκευαστές και άλλους ενδιαφερόμενους για τη γεύση και το άρωμα του μελιού.

Λεπτομέρειες και έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στη σελίδα «σεμινάρια/διαλέξεις»

Το κόστος συμμετοχής για κάθε σεμινάριο ξεχωριστά είναι €30 + ΦΠΑ. Για τους συμμετέχοντες και στα δύο σεμινάρια το κόστος συμμετοχής είναι €45 + ΦΠΑ.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, 2017

Διάλεξη: Υγεία και Βότανα

Ο Βοτανολόγος Γιώργος Έλληνας θα δώσει διάλεξη για τα βότανα και πως αυτά συμβάλλουν στην υγεία μας.

Η Φυσικοπαθητικός με εξειδίκευση στη ριφλεξολογία Ελλάδα Τσαγγαρίδου θα μιλήσει για τη ριφλεξολογία, το Σιάτσου Μασσάζ και τα ωφέλη τους.

Λεπτομέρειες θα βρείτε στη σελίδα «σεμινάρια/διαλέξεις»

Τετάρτη 15 & Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Σεμινάριο: Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής και Εφαρμογή του HACCP σε αρτοποιεία και στις επιχειρήσεις  διακίνησης και διάθεσης ψωμιού και προϊόντων αρτοποιίας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υγιεινή Γάλακτος και Παραγωγή Παραδοσιακών Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ώστε με τη συμπλήρωσή του οι  καταρτιζόμενοι να:

  • Εκπαιδευτούν στους βασικούς κανόνες υγιεινής, τον σωστό χειρισμό του γάλακτος και τους κανόνες καλής υγιεινής πρακτικής που πρέπει να εφαρμόζονται κατά την παραγωγή παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας (παστεριωμένο/μακράς διάρκειας γάλα/αρωματισμένα γάλατα/, χαλλούμι, γιαούρτι, τραχανά κλπ.)
  • Έχουν μια καθαρή αντίληψη για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας αναφορικά με το γάλα
  • Αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της μικροβιολογικής ποιότητας/επιμόλυνσης στο φρέσκο γάλα.
  • Αντιληφθούν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων
  • Αντιληφθούν την σπουδαιότητα των κανόνων καλής υγιεινής πρακτικής κατά την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.
  • Αντιληφθούν την υγιεινή ποιότητα των γαλακτοκομικών/ παραδοσιακών προϊόντων.

Λεπτομέρειες και έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στη σελίδα «σεμινάρια/διαλέξεις»

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ADD COMMENT

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *
Title:*
E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.
Comment:*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.

COMMENTS



Top