νέα

Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

13 Οκτωβρίου 2016

Επερχόμενα σεμινάρια, διαλέξεις και εκδηλώσεις τον Ιούνιο

Τετάρτη 7 Ιουνίου, 2017

Σεμινάριο: Έντομα και άλλοι ζωικοί εχθροί στα αποθηκευμένα γεωργικά προϊόντα & τρόφιμα και τρόποι εντοπισμού, πρόληψης και αντιμετώπισης τους

Το σεμινάριο «Έντομα και άλλοι ζωικοί εχθροί στα αποθηκευμένα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα & τρόποι εντοπισμού, πρόληψης και αντιμετώπισής τους» έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου:

  • να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και εύχρηστα εργαλεία για τη μορφολογία, βιολογία, αντιμετώπιση εντόμων αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων, με έμφαση στα είδη που συναντώνται συχνότερα στις συνθήκες που επικρατούν στους χώρους επεξεργασίας, παραγωγής και αποθήκευσης της Κύπρου
  • να γνωρίζουν τους κινδύνους από τη παρουσία τους στα τρόφιμα και στην Δημόσια Υγεία
  • να γνωρίζουν τρόπους αποτελεσματικής καταπολέμησης τους, με χημικές και άλλες μεθόδους
  • να γνωρίζουν την καταλληλόλητα σκευασμάτων που χρησιμοποιούνται για καταπολέμηση τους

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων που έχουν άμεση σχέση με την αποθήκευση προϊόντων είτε με την εργασία της καταπολέμησης εντόμων σε αποθήκες τροφίμων ή και άλλους ζωικούς εχθρούς της Δημόσιας Υγείας.

Το σεμινάριο είναι επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ

Λεπτομέρειες και έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στα  «σεμινάρια/διαλέξεις»

Τρίτη 13 & Τετάρτη 14 Ιουνίου, 2017

Σεμινάριο: Διαχείριση αλλεργιογόνων ουσιών και επισήμανσή βάσει του Κανονισμό 1169/2011

Το σεμινάριο «Έντομα και άλλοι ζωικοί εχθροί στα αποθηκευμένα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα & τρόποι εντοπισμού, πρόληψης και αντιμετώπισής τους» έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου:

  • να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και εύχρηστα εργαλεία για τη μορφολογία, βιολογία, αντιμετώπιση εντόμων αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων, με έμφαση στα είδη που συναντώνται συχνότερα στις συνθήκες που επικρατούν στους χώρους επεξεργασίας, παραγωγής και αποθήκευσης της Κύπρου
  • να γνωρίζουν τους κινδύνους από τη παρουσία τους στα τρόφιμα και στην Δημόσια Υγεία
  • να γνωρίζουν τρόπους αποτελεσματικής καταπολέμησης τους, με χημικές και άλλες μεθόδους
  • να γνωρίζουν την καταλληλόλητα σκευασμάτων που χρησιμοποιούνται για καταπολέμηση τους

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων που έχουν άμεση σχέση με την αποθήκευση προϊόντων είτε με την εργασία της καταπολέμησης εντόμων σε αποθήκες τροφίμων ή και άλλους ζωικούς εχθρούς της Δημόσιας Υγείας.

Το σεμινάριο είναι επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ

Λεπτομέρειες και έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στα  «σεμινάρια/διαλέξεις»

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ADD COMMENT

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *
Title:*
E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.
Comment:*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.

COMMENTS



Top