νέα

Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

19 Σεπτεμβρίου 2017

Επερχόμενα σεμινάρια, διαλέξεις και εκδηλώσεις τον Οκτώβριο

Σάββατο 7 Οκτωβρίου, 2017

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ - ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Σεμινάριο: Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία

Το σεμινάριο «Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία» σχεδιάστηκε για να δώσει θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στην αντιμετώπιση των ασθενειών των μελισσών.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Μελισσοκόμους και όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία

Λεπτομέρειες και έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στη σελίδα «σεμινάρια/διαλέξεις»

Σεμινάριο: Μέλι - Άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων

Το σεμινάριο «Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων» σχεδιάστηκε για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την οργανοληπτική ανάλυση τον έλεγχο ποιότητας και την ταυτοποίηση του μελιού.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Μελισσοκόμους, καταναλωτές, εμπόρους, συσκευαστές και άλλους ενδιαφερόμενους για τη γεύση και το άρωμα του μελιού.

Λεπτομέρειες και έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στη σελίδα «σεμινάρια/διαλέξεις»

Το κόστος συμμετοχής για κάθε σεμινάριο ξεχωριστά είναι €30 + ΦΠΑ. Για τους συμμετέχοντες και στα δύο σεμινάρια το κόστος συμμετοχής είναι €45 + ΦΠΑ.

Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, 2017

Σεμινάριο: Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής και Εφαρμογή του HACCP σε αρτοποιεία και στις επιχειρήσεις  διακίνησης και διάθεσης ψωμιού και προϊόντων αρτοποιίας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε με τη συμπλήρωσή του οι συμμετέχοντες να:         

  • Έχουν μια καθαρή αντίληψη για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας  για το HACCP
  • Ενημερωθούν για τις προαπαιτήσεις του HACCP( Καλή  Υγιεινή Πρακτική)
  • Κατανοήσουν την σημασία  της  εφαρμογής της Υγιεινής των αρτοποιητικών προϊόντων προϊόντα/παραδοσιακά αρτοποιητικά προϊόντα
  • Αντιληφθούν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα(θρεπτική/υγιεινή) των αρτοποιητικών προϊόντων(συσκευασία)
  • Να αντιληφθούν τις αρχές του συστήματος HACCP  και τα οφέλη της εφαρμογής του 
  • Να κατανοήσουν την εφαρμογή των 7 αρχών του συστήματος HACCP για τα αρτοποιητικά προϊόντα
  • Να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας 852/2004 για την υγιεινή των αρτοποιητικών  προϊόντων.

Λεπτομέρειες και έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στη σελίδα «σεμινάρια/διαλέξεις»

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ADD COMMENT

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *
Title:*
E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.
Comment:*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.

COMMENTS



Top