seminars

Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 25 Οκτωβρίου 2016

Υγιεινή των κρεάτων

4 out of 5 based on 2 user ratings

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Το σεμινάριο Υγιεινή των κρεάτων έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι σε θέση να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την ανάγκη και σημασία [...]

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 8 ώρες Τρίτη 25/10/2016 4 ώρες & Πέμπτη 27/10/2016 4 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Ανδρέας Πούρος
BSc, MSc Managing Partner
Operations Director A&E Solutions Consultants

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25 και 27 Οκτωβρίου
ΏΡΑ: 14:00μμ - 18:30μμ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το σεμινάριο Υγιεινή των κρεάτων έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι σε θέση:

  • Να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την ανάγκη και σημασία τόσο της υγιεινής των τροφίμων αλλά και της υγιεινής των κρεάτων
  • Να μπορούν να ερμηνεύουν τις πρόνοιες της Νομοθεσίας για την ασφάλεια των κρεάτων
  • Να μπορούν να διακρίνουν κακές πρακτικές και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα / διορθωτικές ενέργειες για αποφυγή τους
  • Να πραγματοποιούν επιτόπιους ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής και να προβαίνουν σε διορθωτικές ενέργειες
  • Να μπορούν να αντιλαμβάνονται το λόγο που συγκεκριμένες πρακτικές υγιεινής ακολουθούνται και να μπορούν να διορθώνουν ή να προλαμβάνουν δυσμενείς καταστάσεις
  • Να μπορούν να ελέγχουν κατά πόσο τα στάδια παραγωγής συνάδουν με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και τους κανόνες καλής υγιεινής πρακτικής

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

  • Ιδιοκτήτες, Υπεύθυνους Παραγωγής, Συντονιστές HACCP και προσωπικό εργοστασίων επεξεργασίας κρέατος.
  • Ιδιοκτήτες και προσωπικό αλλαντοποιείων, σε προσωπικό κρεοπωλείων μεγάλων υπεραγορών και σε αυτόνομους κρεοπώλες.
  • Προϊσταμένους κουζίνας και μάγειρες σε εστιατόρια και ξενοδοχεία.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  • Εισαγωγή στη υγιεινή των τροφίμων
  • Ατομική υγιεινή και η σημασία της
  • Μικροοργανισμοί στα κρέατα και οι συνέπειες
  • Τροφικές δηλητηριάσεις
  • Σημασία της καθαριότητας και χρήση χημικών προϊόντων
  • Σωστός χειρισμός των κρεάτων κατά την παραγωγική διαδικασία- πρώτες ύλες/παραγωγή
  • Σωστός χειρισμός των κρεάτων κατά την παραγωγική διαδικασία – αποθήκευση/διανομή
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Top