seminars

Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 13 Δεκεμβρίου 2016

Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων

0 out of 5 based on 0 user ratings

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο για την Εταιρεία P&P Ice Cream Group

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ)

6 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 6 ώρες Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 13 Δεκεμβρίου
ΏΡΑ: 09:00 - 16:00

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο για την Εταιρεία P&P Ice Cream Group

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ)

Σκοπός και Στόχοι του σεμιναρίου

Οι καταρτιζόμενοι να εμπλουτίσουν τις γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες τους σε θέματα  σχετικά με την υγιεινή κι ασφάλεια των τροφίμων.

Με την συμπλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα έχουν καθαρή αντίληψη  για τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας, θα αντιλαμβάνονται την σημασία της σωστής σήμανσης και της  εφαρμογής των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας  για τα τρόφιμα. Επίσης θα είναι ενήμεροι για τις υποχρεώσεις τους έναντί των πελατών τους και του καταναλωτή.

Θα αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας για την υγιεινή των τροφίμων καθώς επίσης και των υποχρεώσεων τους έναντι του εργοδότη τους. Θα αντιληφθούν την σημαντικότητα των προτύπων ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων για την βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας των τελικών προϊόντων της εταιρείας τους μέσω των διαδικασιών που πρέπει να εφαρμόζονται. Θα ενημερωθούν σε θέματα ανάκλησης προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Top