seminars

Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σήμανση τροφίμων με βάση την ευρωπαική νομοθεσία 1169/2011

0 out of 5 based on 0 user ratings

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι υπεύθυνοι των τμημάτων, τα διευθυντικά στελέχη και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τροφίμων στις απαιτήσεις και στους κανόνες σήμανσης των τροφίμων σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία 1169/2011. Επίσης να εμπλουτίσει τις γνώσεις [...]

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 8 ώρες Τρίτη 27/9/2016 4 ώρες & Πέμπτη 29/9/2016 4 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 27 & Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016
ΏΡΑ: 15:30 - 19:30

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι υπεύθυνοι των τμημάτων, τα διευθυντικά στελέχη και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τροφίμων στις απαιτήσεις και στους κανόνες σήμανσης των τροφίμων σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία 1169/2011. Επίσης να εμπλουτίσει τις γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες των καταρτιζομένων σε θέματα σήμανσης τροφίμων.

Στόχοι κατάρτισης

Με τη συμπλήρωση του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση:

  • Να έχουν μια καθαρή αντίληψη για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας
  • Να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της σωστής σήμανσης
  • Να μπορούν να δημιουργήσουν σωστές σημάνσεις για τα προϊόντα που παράγουν
  • Να κατανοήσουν την σημαντικότητα των αλλεργιογόνων ουσιών και τον τρόπον που πρέπει να αναγράφονται στην σήμανση των προϊόντων
  • Να μπορούν να εφαρμόζουν τις πρόνοιες της νομοθεσίας
  • Να μπορούν να δημιουργήσουν ή να διορθώσουν σημάνσεις
  • Να μπορούν να αξιολογήσουν την σημαντικότητα των αλλεργιογόνων ουσιών
  • Να παροτρύνουν όλο το προσωπικό της εταιρείας για σωστή εφαρμογή της νομοθεσίας.

Σε ποιούς απευθύνεται

Ιδιοκτήτες εργοστασίων, Διευθυντές Παραγωγής, Συντονιστές HACCP και προσωπικό εργοστασίων παραγωγής, επεξεργασίας ή/και συσκευασίας τροφίμων. Επίσης σε Διευθυντές και προσωπικό βιοτεχνιών και εργαστηρίων παραγωγής τροφίμων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Top