seminars

Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 16 Μαΐου 2017

Υγιεινή των κρεάτων

0 out of 5 based on 0 user ratings

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 & 17 Μαΐου

Το σεμινάριο Υγιεινή των κρεάτων έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι σε θέση [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη 14:00 - 18:15 και Τετάρτη 14:00 - 18:15
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Ανδρέας Πούρος
BSc, MSc Managing Partner
Operations Director A&E Solutions Consultants

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 & 17 Μαΐου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το σεμινάριο Υγιεινή των κρεάτων έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι σε θέση:

  • Να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την ανάγκη και σημασία τόσο της υγιεινής των τροφίμων αλλά και της υγιεινής των κρεάτων
  • Να μπορούν να ερμηνεύουν τις πρόνοιες της Νομοθεσίας για την ασφάλεια των κρεάτων
  • Να μπορούν να διακρίνουν κακές πρακτικές και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα / διορθωτικές ενέργειες για αποφυγή τους
  • Να πραγματοποιούν επιτόπιους ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής και να προβαίνουν σε διορθωτικές ενέργειες
  • Να μπορούν να αντιλαμβάνονται το λόγο που συγκεκριμένες πρακτικές υγιεινής ακολουθούνται και να μπορούν να διορθώνουν ή να προλαμβάνουν δυσμενείς καταστάσεις
  • Να μπορούν να ελέγχουν κατά πόσο τα στάδια παραγωγής συνάδουν με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και τους κανόνες καλής υγιεινής πρακτικής

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

  • Ιδιοκτήτες, Υπεύθυνους Παραγωγής, Συντονιστές HACCP και προσωπικό εργοστασίων επεξεργασίας κρέατος.
  • Ιδιοκτήτες και προσωπικό αλλαντοποιείων, σε προσωπικό κρεοπωλείων μεγάλων υπεραγορών και σε αυτόνομους κρεοπώλες.
  • Προϊσταμένους κουζίνας και μάγειρες σε εστιατόρια και ξενοδοχεία.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  • Εισαγωγή στη υγιεινή των τροφίμων
  • Ατομική υγιεινή και η σημασία της
  • Μικροοργανισμοί στα κρέατα και οι συνέπειες
  • Τροφικές δηλητηριάσεις
  • Σημασία της καθαριότητας και χρήση χημικών προϊόντων
  • Σωστός χειρισμός των κρεάτων κατά την παραγωγική διαδικασία- πρώτες ύλες/παραγωγή
  • Σωστός χειρισμός των κρεάτων κατά την παραγωγική διαδικασία – αποθήκευση/διανομή

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Top