seminars

Ιστορικό

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Έναρξη 18 Οκτωβρίου 2017

Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής και Εφαρμογή του HACCP σε αρτοποιεία και στις επιχειρήσεις διακίνησης και διάθεσης ψωμιού και προϊόντων αρτοποιίας.

0 out of 5 based on 0 user ratings

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18 & 19 Οκτωβρίου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε με τη συμπλήρωσή του οι συμμετέχοντες να:         

  • Έχουν μια καθαρή αντίληψη για τις απαιτήσεις  [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τετάρτη και Πέμπτη 14:00 - 18:15
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18 & 19 Οκτωβρίου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε με τη συμπλήρωσή του οι συμμετέχοντες να:         

  • Έχουν μια καθαρή αντίληψη για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας  για το HACCP
  • Ενημερωθούν για τις προαπαιτήσεις του HACCP( Καλή  Υγιεινή Πρακτική)
  • Κατανοήσουν την σημασία  της  εφαρμογής της Υγιεινής των αρτοποιητικών προϊόντων προϊόντα/παραδοσιακά αρτοποιητικά προϊόντα
  • Αντιληφθούν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα(θρεπτική/υγιεινή) των αρτοποιητικών προϊόντων(συσκευασία)
  • Να αντιληφθούν τις αρχές του συστήματος HACCP  και τα οφέλη της εφαρμογής του 
  • Να κατανοήσουν την εφαρμογή των 7 αρχών του συστήματος HACCP για τα αρτοποιητικά προϊόντα
  • Να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας 852/2004 για την υγιεινή των αρτοποιητικών  προϊόντων.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

  • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντικά στελέχη, τμηματάρχες, υπαλλήλους, άτομα που ασχολούνται η ενδιαφέρονται για την παραγωγή, διάθεση η πώληση αρτοποιητικών προϊόντων και προϊόντων ζύμης/σφολιάτας (παραδοσιακών προϊόντων)
  • Άτομα που εργοδοτούνται σε αρτοποιεία και ασχολούνται με το χειρισμό πρώτων υλών, προετοιμασία, ψήσιμο, συσκευασία και έκθεση προς πώληση αρτοποιητικών προϊόντων και ψωμιού, αρτοποιητικών/παραδοσιακών προϊόντων. (ελιωτών κλπ.)
  • Χειριστές τροφίμων  αρτοποιίας, σνακ κλπ.                                               

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  • Κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις παραγωγής και διάθεσης άρτου και προϊόντων  αρτοποιίας
  • Εισαγωγή στην υγιεινή των αρτοποιητικών προϊόντων και την σημασία της στην ποιότητα τoυς
  • Γενικές απαιτήσεις για τους χώρους παραγωγής και διάθεσης άρτου και προϊόντων  αρτοποιίας
  • Προστασία της ασφάλειας του ψωμιού και των προϊόντων αρτοποιίας
  • Ειδικές απαιτήσεις για τους χώρους παραγωγής ψωμιού και αρτοποιίας (εξοπλισμός)
  • Εφαρμογή του Συστήματος HACCP
  • Αναγνώριση κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου
  • Διάγραμμα ροής παραγωγής και διάθεσης άρτου και προϊόντων  αρτοποιίας

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Top