seminars

Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η σήμανση των συσκευασμένων τροφίμων με ιδιαίτερη έμφαση στα πρόσθετα τροφίμων

0 out of 5 based on 0 user ratings

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους καταναλωτές ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την σήμανση των τροφίμων, δηλαδή πώς να διαβάζουν και να κατανοήσουν τι γράφει η ετικέτα σε ένα [...]

2 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 5.30μ.μ.
Διάρκεια: 2 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους καταναλωτές ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την σήμανση των τροφίμων, δηλαδή πώς να διαβάζουν και να κατανοήσουν τι γράφει η ετικέτα σε ένα συσκευασμένο τρόφιμο και τι απαιτεί η σχετική Νομοθεσία.

Το σεμινάριο θα γίνει σε συνεργασία τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιστημόνων, Τεχνολόγων Τροφίμων, όπου θα παρουσιαστούν και δείγματα τροφίμων με πρόσθετα και χωρίς πρόσθετα, για να γίνει κατανοητό στους παρευρισκομένους, τι κάνουν τα πρόσθετα στα τρόφιμα, πώς ξέρουμε ότι  κάποιο τρόφιμο η ποτό περιέχει πρόσθετα τροφίμων,  ποιους όρους πρέπει να πληρούν για να εγκριθούν και ποια τα οφέλη για τον καταναλωτή.

Τα άτομα που θα το παρακολουθήσουν θα πάρουν σχετικό πιστοποιητικό, από τον Σύνδεσμο και το Εκπαιδευτικό κέντρο Ατσάς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Top