Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, θα διεξαχθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο Ατσά, εξιδεικευμένο σεμινάριο σε θέματα υγιεινής, ιχνηλασιμότητας, ανάκλησης αναφορικά με τα προϊόντα που παράγει η εν λόγω βιομηχανία, χυμούς φρούτων, νέκταρ, φρουτοποτών, συμπυκνωμένων χυμών κλπ προσαρμοσμένο στα καθήκοντα του επιστημονικού προσωπικού της.
Συγκεκριμένα θα δοθεί έμφαση στη μικροβιολογία και αλλοίωση των προϊόντων στη σχετική σήμανση σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΕ (ΕΚ)1924/2006 και (ΕΚ)1925/2006 και θα γίνει εκτενής αναφορά στα έντομα και άλλους ζωικούς εχθρούς στα αποθηκευμένα γεωργικά προιόντα (τρόπους εντοπισμού και πρόληψης).
Η διάρκεια της διαδραστικής εκπαίδευσης θα είναι 6 ώρες.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και τα σχετικά πρωτόκολλα για την υγιεινή ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων λόγω του COVID 19.
Ημερομηνίες μαθημάτων
0.1 ώρες
Συνολικές ώρες εκπαίδευσης
Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς είναι πιστοποιημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) με αριθμό πιστοποίησης Κ000511 και ως Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΔΕΚ) με αριθμό πιστοποίησης D000675.
© 2021 Atsas Training. All Rights Reserved
Designed & Development by Darkpony
cms_translations.