Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 7 Οκτωβρίου 2017

Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων

Το σεμινάριο «Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων» σχεδιάστηκε για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την οργανοληπτική ανάλυση τον έλεγχο ποιότητας και την ταυτοποίηση του μελιού. [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

3 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 13:30 - 16:30
Διάρκεια: 3 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Dominique Micheletto   

Έναρξη 7 Οκτωβρίου 2017

Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία

Το σεμινάριο «Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία» σχεδιάστηκε για να δώσει θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στην αντιμετώπιση των ασθενειών των μελισσών. [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

4 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εκπαιδευτής: Dominique Micheletto
Ώρα: 09:00 - 13:00
Διάρκεια: 4 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 13 Ιουνίου 2017

Διαχείριση Αλλεργιογόνων Ουσιών και Επισήμανση τους βάσει Κανονισμού 1169/2011

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13 & 14 Ιουνίου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το Σεμινάριο σχεδιάστηκε ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να έχουν μια καθαρή αντίληψη τι είναι δυσανεξία ή αλλεργία και τις συνέπειες στον καταναλωτή. [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

7 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη 14:00 - 18:15 και Τετάρτη 14:00 - 16:45
Διάρκεια: 7 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Top