Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 7 Οκτωβρίου 2017

Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων

Το σεμινάριο «Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων» σχεδιάστηκε για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την οργανοληπτική ανάλυση τον έλεγχο ποιότητας και την ταυτοποίηση του μελιού. [...]

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ - ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

3 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 13:30 - 16:30
Διάρκεια: 3 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Dominique Micheletto   

Έναρξη 7 Οκτωβρίου 2017

Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία

Το σεμινάριο «Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία» σχεδιάστηκε για να δώσει θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στην αντιμετώπιση των ασθενειών των μελισσών.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ - ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

3 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 13:30 - 16:30
Διάρκεια: 3 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Dominique Micheletto   

Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Top