gallery

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από το μονοεπιχειρησιακό σεμινάριο "Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων" που έγινε για την εταιρεία P & P Ice Cream Group, στις 13 Δεκεμβρίου, 2016.
Από το μονοεπιχειρησιακό σεμινάριο "Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων" που έγινε για την εταιρεία P & P Ice Cream Group, στις 13 Δεκεμβρίου, 2016.
Από το μονοεπιχειρησιακό σεμινάριο "Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων" που έγινε για την εταιρεία P & P Ice Cream Group, στις 13 Δεκεμβρίου, 2016.
Από το μονοεπιχειρησιακό σεμινάριο "Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων" που έγινε για την εταιρεία P & P Ice Cream Group, στις 13 Δεκεμβρίου, 2016.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο  "Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων" που έγινε για την εταιρεία P & P Ice Cream Group μαζί με τους ομιλητές.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο "Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων" που έγινε για την εταιρεία P & P Ice Cream Group μαζί με τους ομιλητές.
Η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς Δρ Φρόσω Χατζηλουκά, με τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας P & P Ice Cream Group, κο Παναγιώτη Παπαφιλίππου και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια και Στέλλα Παπαφιλίππου.
Η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς Δρ Φρόσω Χατζηλουκά, με τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας P & P Ice Cream Group, κο Παναγιώτη Παπαφιλίππου και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια και Στέλλα Παπαφιλίππου.
Η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς Δρ Φρόσω Χατζηλουκά, με τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας P & P Ice Cream Group, κο Παναγιώτη Παπαφιλίππου.
Η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς Δρ Φρόσω Χατζηλουκά, με τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας P & P Ice Cream Group, κο Παναγιώτη Παπαφιλίππου.
Ο Dominique Micheletto δίδαξε στο σεμινάριο "Βασικές Αρχές για μια Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική" που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, 2016.
Ο Dominique Micheletto δίδαξε στο σεμινάριο "Βασικές Αρχές για μια Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική" που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, 2016.
Οι εκπαιδευόμενοι στο σεμινάριο "Βασικές Αρχές για μια Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική" που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, 2016.
Οι εκπαιδευόμενοι στο σεμινάριο "Βασικές Αρχές για μια Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική" που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, 2016.
Το σεμινάριο "Βασικές Αρχές για μια Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική" που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, 2016 περιελάμβανε και πρακτική εξάσκηση σε κυψέλες που μεταφέρθηκαν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο για το σκοπό αυτό.
Το σεμινάριο "Βασικές Αρχές για μια Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική" που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, 2016 περιελάμβανε και πρακτική εξάσκηση σε κυψέλες που μεταφέρθηκαν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο για το σκοπό αυτό.
Από την παρακτική εξάσκηση στο σεμινάριο "Βασικές Αρχές για μια Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική" που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, 2016
Από την παρακτική εξάσκηση στο σεμινάριο "Βασικές Αρχές για μια Ορθή Μελισσοκομική Πρακτική" που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, 2016
Από το σεμινάριο "Υγιεινή των κρεάτων" που έγινε στις 25 και 27 Οκτωβρίου 2016
Από το σεμινάριο "Υγιεινή των κρεάτων" που έγινε στις 25 και 27 Οκτωβρίου 2016
Από τη διάλεξη "Ο καφές στη ζωή μας" που έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2016
Από τη διάλεξη "Ο καφές στη ζωή μας" που έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2016
Από τη διάλεξη "Ο καφές στη ζωή μας" που έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2016
Από τη διάλεξη "Ο καφές στη ζωή μας" που έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2016
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από το σεμινάριο "Σήμανση τροφίμων με βάση τη νομοθεσία 1169/2011" που έγινε στις 25&27 Σεπτεμβρίου, 2016.
Από τον αγιασμό του σχολείου μας που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 από ιερατείο της Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου
Από τον αγιασμό του σχολείου μας που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 από ιερατείο της Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου
Από τη διάλεξη "Η σήμανση των συσκευασμένων τροφίμων με ιδιαίτερη έμφαση στα πρόσθετα των τροφίμων" που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Από τη διάλεξη "Η σήμανση των συσκευασμένων τροφίμων με ιδιαίτερη έμφαση στα πρόσθετα των τροφίμων" που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Από τη διάλεξη "Η σήμανση των συσκευασμένων τροφίμων με ιδιαίτερη έμφαση στα πρόσθετα των τροφίμων" που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Από τη διάλεξη "Η σήμανση των συσκευασμένων τροφίμων με ιδιαίτερη έμφαση στα πρόσθετα των τροφίμων" που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Άποψη του ανακαινισμένου σχολείου
Άποψη του ανακαινισμένου σχολείου
Άποψη του ανακαινισμένου σχολείου
Άποψη του ανακαινισμένου σχολείου
Από τις εργασίες αποκατάστασης
Από τις εργασίες αποκατάστασης
Από τις εργασίες αποκατάστασης
Από τις εργασίες αποκατάστασης
Από τις εργασίες αποκατάστασης
Από τις εργασίες αποκατάστασης
Από τις εργασίες αποκατάστασης
Από τις εργασίες αποκατάστασης
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση
Το σχολείο πριν από την ανακαίνιση


Top