seminars

Ιστορικό

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Έναρξη 20 Μαΐου 2017

Πρώτες βοήθειες στην εργασία - Επείγοντα περιστατικά

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 20 Μαΐου 

Το πρόγραμμα ικανοποιεί πλήρως τις προδιαγραφές του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscilation Council). 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

6 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 09:00 - 16:00
Διάρκεια: 6 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδεύτρια: Κατερίνα Μαυρή Καμένου
Εκπαιδεύτρια και Εξετάστρια Πρώτων Βοηθειών
Συνδέσμου και Τάγματος Αγίου Ιωάννη

Έναρξη 14 Μαΐου 2017

Η σημασία της στείρωσης των αδέσποτων σκυλιών

Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας μια ενημερωτική και ψυχαγωγική ημέρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς στα Κατύδατα.

Ο διακεκριμένος κτηνίατρος από τη Λευκωσία, Δρ. Αντρέας Αρτεμίου, θα δώσει διάλεξη [...]

7 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ομιλητής: Δρ Ανδρέας Αρτεμίου, κτηνίατρος
Ώρα: 10:00 - 17:00
Διάρκεια διάλεξης: 1:30 ώρα
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 16 Μαΐου 2017

Υγιεινή των κρεάτων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 & 17 Μαΐου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το σεμινάριο Υγιεινή των κρεάτων έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι σε θέση [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη 14:00 - 18:15 και Τετάρτη 14:00 - 18:15
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Ανδρέας Πούρος
BSc, MSc Managing Partner
Operations Director A&E Solutions Consultants

Έναρξη 24 Απριλίου 2017

Επιμόλυνση τροφίμων – Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 & 26 Απριλίου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το Σεμινάριο Επιμόλυνση τροφίμων - Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να  [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Δευτέρα και Τεταρτη 14:00 - 18:15
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Έναρξη 8 Απριλίου 2017

Κάθε αυγό μια ιστορία - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά

Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας πάει

στο Εκπαιδευτικο Κέντρο  Ατσάς

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 χρόνων

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

1 1/2 ώρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 11:00-12:30
Διάρκεια: 1 1/2 ώρα
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 6 Μαρτίου 2017

Από τον πίνακα, στο πιάτο… τρεις αιώνες ανθογραφίας διηγούνται

2 ώρες για ενήλικες και 1.5 ώρα για παιδιά [...]

2 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Ώρα: 13:30-15:30
Διάρκεια: 2 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ώρα: 15:30-16:30
Διάρκεια: 1.0 ώρα
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 25 Φεβρουαρίου 2017

Επιτυχημένη Βασιλοτροφία

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να ενημερώσει μελισσοκόμους στην βασιλοτροφία και
​να δώσει πρακτική εξάσκηση στη βασιλοτροφία

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

4 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 4 ώρες 
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Ντομινίκ Μιχελέττο
Μελισσοκόμος βιολογικής μελισσοκομίας
με ειδικότητα στη βασιλοτροφία
και την επιλογή βασιλισσών

Έναρξη 13 Δεκεμβρίου 2016

Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων

Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο για την Εταιρεία P&P Ice Cream Group

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ)

6 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 6 ώρες Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Έναρξη 26 Νοεμβρίου 2016

Βασικές αρχές για μια ορθή μελισσοκομική πρακτική

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να ενημερώσει νεοεισερχόμενους στην ενασχόληση με τη μελισσοκομία.

6 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 6 ώρες 
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Ντομινίκ Μιχελέττο
Μελισσοκόμος βιολογικής μελισσοκομίας
με ειδικότητα στη βασιλοτροφία
και την επιλογή βασιλισσών

Έναρξη 21 Οκτωβρίου 2016

Ο καφές στη ζωή μας

Η παρουσίαση απευθύνεται στους καταναλωτές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τον καφέ, την ιστορία του και τα οφέλη για την υγεία. [...]

2 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 18:00
Διάρκεια: 2 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 25 Οκτωβρίου 2016

Υγιεινή των κρεάτων

Το σεμινάριο Υγιεινή των κρεάτων έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι σε θέση να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την ανάγκη και σημασία [...]

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 8 ώρες Τρίτη 25/10/2016 4 ώρες & Πέμπτη 27/10/2016 4 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Ανδρέας Πούρος
BSc, MSc Managing Partner
Operations Director A&E Solutions Consultants

Έναρξη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Σήμανση τροφίμων με βάση την ευρωπαική νομοθεσία 1169/2011

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι υπεύθυνοι των τμημάτων, τα διευθυντικά στελέχη και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τροφίμων στις απαιτήσεις και στους κανόνες σήμανσης των τροφίμων σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία 1169/2011. Επίσης να εμπλουτίσει τις γνώσεις [...]

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 8 ώρες Τρίτη 27/9/2016 4 ώρες & Πέμπτη 29/9/2016 4 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Έναρξη 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η σήμανση των συσκευασμένων τροφίμων με ιδιαίτερη έμφαση στα πρόσθετα τροφίμων

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους καταναλωτές ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την σήμανση των τροφίμων, δηλαδή πώς να διαβάζουν και να κατανοήσουν τι γράφει η ετικέτα σε ένα [...]

2 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 5.30μ.μ.
Διάρκεια: 2 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική



Top