seminars

Ιστορικό

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Έναρξη 8 Απριλίου 2017

Κάθε αυγό μια ιστορία - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά

Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας πάει

στο Εκπαιδευτικο Κέντρο  Ατσάς

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 χρόνων

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

1 1/2 ώρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 11:00-12:30
Διάρκεια: 1 1/2 ώρα
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 6 Μαρτίου 2017

Από τον πίνακα, στο πιάτο… τρεις αιώνες ανθογραφίας διηγούνται

2 ώρες για ενήλικες και 1.5 ώρα για παιδιά [...]

2 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Ώρα: 13:30-15:30
Διάρκεια: 2 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ώρα: 15:30-16:30
Διάρκεια: 1.0 ώρα
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 25 Φεβρουαρίου 2017

Επιτυχημένη Βασιλοτροφία

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να ενημερώσει μελισσοκόμους στην βασιλοτροφία και
​να δώσει πρακτική εξάσκηση στη βασιλοτροφία

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

4 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 4 ώρες 
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Ντομινίκ Μιχελέττο
Μελισσοκόμος βιολογικής μελισσοκομίας
με ειδικότητα στη βασιλοτροφία
και την επιλογή βασιλισσών

Έναρξη 13 Δεκεμβρίου 2016

Υποχρεώσεις πωλητή σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων

Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο για την Εταιρεία P&P Ice Cream Group

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ)

6 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 6 ώρες Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Έναρξη 26 Νοεμβρίου 2016

Βασικές αρχές για μια ορθή μελισσοκομική πρακτική

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να ενημερώσει νεοεισερχόμενους στην ενασχόληση με τη μελισσοκομία.

6 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 6 ώρες 
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Ντομινίκ Μιχελέττο
Μελισσοκόμος βιολογικής μελισσοκομίας
με ειδικότητα στη βασιλοτροφία
και την επιλογή βασιλισσών

Έναρξη 21 Οκτωβρίου 2016

Ο καφές στη ζωή μας

Η παρουσίαση απευθύνεται στους καταναλωτές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τον καφέ, την ιστορία του και τα οφέλη για την υγεία. [...]

2 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 18:00
Διάρκεια: 2 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 25 Οκτωβρίου 2016

Υγιεινή των κρεάτων

Το σεμινάριο Υγιεινή των κρεάτων έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι σε θέση να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την ανάγκη και σημασία [...]

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 8 ώρες Τρίτη 25/10/2016 4 ώρες & Πέμπτη 27/10/2016 4 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Ανδρέας Πούρος
BSc, MSc Managing Partner
Operations Director A&E Solutions Consultants

Έναρξη 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σήμανση τροφίμων με βάση την ευρωπαική νομοθεσία 1169/2011

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι υπεύθυνοι των τμημάτων, τα διευθυντικά στελέχη και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τροφίμων στις απαιτήσεις και στους κανόνες σήμανσης των τροφίμων σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία 1169/2011. Επίσης να εμπλουτίσει τις γνώσεις [...]

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 8 ώρες Τρίτη 27/9/2016 4 ώρες & Πέμπτη 29/9/2016 4 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές: Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Έναρξη 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η σήμανση των συσκευασμένων τροφίμων με ιδιαίτερη έμφαση στα πρόσθετα τροφίμων

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους καταναλωτές ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την σήμανση των τροφίμων, δηλαδή πώς να διαβάζουν και να κατανοήσουν τι γράφει η ετικέτα σε ένα [...]

2 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 5.30μ.μ.
Διάρκεια: 2 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική



Top