seminars

Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 19 Μαΐου 2018

Ιππότες, Χορευτές και Πουλιά… σε χέρια παιδικά! - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Οικογένειες με παιδιά

Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας πάει

στο Εκπαιδευτικό Κέντρο  Ατσάς

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 χρόνων

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

1 1/2 ώρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 11:00-12:30
Διάρκεια: 1 1/2 ώρα
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 22 Μαΐου 2018

Επιμόλυνση τροφίμων – Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22 & 23 Μαΐου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το Σεμινάριο Επιμόλυνση τροφίμων - Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να  [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη και Τεταρτη 14:00 - 18:15
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Έναρξη 15 Μαΐου 2018

Τεχνολογία, παραγωγική διαδικασία και μικροβιολογία παρασκευασμάτων από κιμά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 & 16 Μαΐου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

 Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ώστε με τη συμπλήρωσή του οι  καταρτιζόμενοι να:

  • Εμπλουτίσουν τις γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες τους σε βασικά θέματα σχετικά με την τεχνολογία, παραγωγή και μικροβιολογία παρασκευασμάτων από κιμά [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη 13:00 - 18:15 και Τετάρτη 13:00 - 18:15
Διάρκεια: 10 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Ανδρέας Πούρος
BSc, MSc Managing Partner
Operations Director A&E Solutions Consultants

Έναρξη 20 Μαρτίου 2018

Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής σε Βιοτεχνίες Παραγωγής Παραδοσιακών Προϊόντων

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 20 & Τετάρτη 21 Μαρτίου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ώστε με τη συμπλήρωσή του οι  καταρτιζόμενοι να:

  • Έχουν μια καθαρή αντίληψη για τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την παραγωγή των προϊόντων αυτών 
  • Ενημερωθούν για  την εφαρμογή  της...[...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη και Τετάρτη 14:00 - 18:15
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Έναρξη 17 Μαρτίου 2018

Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 17 Μαρτίου

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Το σεμινάριο «Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων» σχεδιάστηκε για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την οργανοληπτική ανάλυση τον έλεγχο ποιότητας και την ταυτοποίηση του μελιού. [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

3 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 13:30 - 16:30
Διάρκεια: 3 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Dominique Micheletto   

Έναρξη 17 Μαρτίου 2018

Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Σάββατο 17 Μαρτίου

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Το σεμινάριο «Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία» σχεδιάστηκε για να δώσει θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στην αντιμετώπιση των ασθενειών των μελισσών.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

3 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 09:00 - 13:00
Διάρκεια: 3 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Dominique Micheletto   

Έναρξη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ιστορικές ειδήσεις για την Πέτρα και τον Ατσά κατά τη Φραγκοκρατία και κατά τους χρόνους της Βενετικής κυριαρχίας

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 5μμ

Από την Δρ Νάσα Παταπίου, είσοδος ελέυθερη.

1 ώρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Πέμπτη 17:00
Διάρκεια: 1 ώρα
Γλώσσα: Ελληνική
Ομιλήτρια Δρ Νάσα Παραπίου,

Ποιήτρια και Ιστορικός - Ερευνήτρια



Top