seminars

Σεμινάρια

ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΣΑΣ

Έναρξη 13 Ιουνίου 2017

Διαχείριση Αλλεργιογόνων Ουσιών και Επισήμανση τους βάση Κανονισμού 1169/2011

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13 & 14 Ιουνίου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το Σεμινάριο σχεδιάστηκε ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να έχουν μια καθαρή αντίληψη τι είναι δυσανεξία ή αλλεργία και τις συνέπειες στον καταναλωτή. [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη 14:00 - 18:15 και Τετάρτη 14:00 - 16:45
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants

Έναρξη 7 Ιουνίου 2017

Έντομα και άλλοι ζωικοί εχθροί στα αποθηκευμένα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα & τρόποι εντοπισμού, πρόληψης και αντιμετώπισής τους

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 7 Ιουνίου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το σεμινάριο Επιμόλυνση τροφίμων – Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι ενήμεροι και θα γνωρίζουν η θα βελτιώσουν τις γνώσεις τους [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

7 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη 09:00 - 17:00
Διάρκεια: 7 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Φάνος Παναγή

Έναρξη 3 Ιουνίου 2017

Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία

Το σεμινάριο «Ασθένειες μελισσών – βαρρόα, νοζεμίαση, σηψηγονία» σχεδιάστηκε για να δώσει θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στην αντιμετώπιση των ασθενειών των μελισσών. [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

4 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εκπαιδευτής: Dominique Micheletto
Ώρα: 10:00 - 15:00
Διάρκεια: 5 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική

Έναρξη 27 Μαΐου 2017

Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων

Το σεμινάριο «Μέλι – άγνωστες πηγές αρωμάτων και γεύσεων» σχεδιάστηκε για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την οργανοληπτική ανάλυση τον έλεγχο ποιότητας και την ταυτοποίηση του μελιού. [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

3 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 10:00 - 13:30
Διάρκεια: 3 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Dominique Micheletto   

Έναρξη 20 Μαΐου 2017

Πρώτες βοήθειες στην εργασία - Επείγοντα περιστατικά

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 20 Μαΐου 

Το πρόγραμμα ικανοποιεί πλήρως τις προδιαγραφές του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council). 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

6 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: 09:00 - 16:00
Διάρκεια: 6 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδεύτρια: Κατερίνα Μαυρή Καμένου
Εκπαιδεύτρια και Εξετάστρια Πρώτων Βοηθειών
Συνδέσμου και Τάγματος Αγίου Ιωάννη

Έναρξη 16 Μαΐου 2017

Υγιεινή των κρεάτων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 & 17 Μαΐου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το σεμινάριο Υγιεινή των κρεάτων έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι σε θέση [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Τρίτη 14:00 - 18:15 και Τετάρτη 14:00 - 18:15
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτής: Ανδρέας Πούρος
BSc, MSc Managing Partner
Operations Director A&E Solutions Consultants

Έναρξη 24 Απριλίου 2017

Επιμόλυνση τροφίμων – Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 & 26 Απριλίου

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑνΑΔ

Το Σεμινάριο Επιμόλυνση τροφίμων - Κανόνες Καλής Υγιεινής Πρακτικής έχει σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να  [...]

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

8 ώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα: Δευτέρα και Τεταρτη 14:00 - 18:15
Διάρκεια: 8 ώρες
Γλώσσα: Ελληνική
Εκπαιδευτές Δρ Φρόσω Χατζηλουκά
M.F.S.T./Lead Auditor IRCA (UK), Επιστήμονας Τροφίμων
Λέκτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ευστάθιος Νικολάου
CSci, FIFST, Managing Partner Consulting Director
A&E Solutions Consultants



Top