-img
  • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
  • ΙΣΤΟΡΙΚO ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • ΓΚΑΛΕΡΙ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
info@atsastraining.com.cy | |
  • Ελληνικά
    • English
  1. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
  2. Υγιεινή των τροφίμων,ιχνηλασιμότητας & ανάκληση (Ιάκωβος Φωτιάδης) .
Σεμινάρια Μονοεπιχειρισιακά (μεσω ΑνΑΔ) | Για Εταιρίες

Υγιεινή των τροφίμων,ιχνηλασιμότητας & ανάκληση (Ιάκωβος Φωτιάδης) .

  • Με τη συμπλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι  θα είναι σε θέση να :
    • Κατανοήσουν την σημασία της σωστής εφαρμογής των κανόνων υγιεινής για τα τρόφιμα

Και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την υγιεινή των τροφίμων

    • Αντιληφθούν τους λόγους που πρέπει να εφαρμόζουν τους κανόνες ορθής υγιεινής (μικρόβια, ξένα σώματα, τροφικές δηλητηριάσεις)
    • Ενημερωθούν  για την καλύτερη εφαρμογή των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής που πρέπει να εφαρμόζει προσωπικά
    • Κατανοήσουν  την σημασία της σωστής ιχνηλασιμότητας και τον τρόπο σωστού χειρισμού των προϊόντων σε περίπτωση ανάκλησης
    • Κατανοήσουν  την διαδικασία που εφαρμόζει η εταιρεία σχετικά με την ιχνηλασιμότητα και ανάκληση και τον τρόπο που υποστηρίζεται από το σύστημα της εταιρείας.
    • αντιληφθούν την διαδικασία διαχείρισης κρίσεων σε περίπτωση ανακλήσεων.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
-img

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς είναι πιστοποιημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) με αριθμό πιστοποίησης Κ000511 και ως Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΔΕΚ) με αριθμό πιστοποίησης D000675.

We are social

Εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚO ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

© 2021 Atsas Training. All Rights Reserved

Designed & Development by Darkpony

cms_translations.