-img
  • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
  • ΙΣΤΟΡΙΚO ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • ΓΚΑΛΕΡΙ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
info@atsastraining.com.cy | |
  • Ελληνικά
    • English
  1. ΓΚΑΛΕΡΙ

Υγιεινή των τροφίμων,ιχνηλασιμότητας & ανάκληση (Ιάκωβος Φωτιάδης) .

11 Ιανουαρίου 2020

img-bf537c5ed1aa7b4797c9e02b9f8edb90-v
img-5206571893e9836d1e2b2f172e132925-v
img-f7b32644b0280601bfe788c4b1e59edd-v
img-6d80c5ec1ff90cf136be5683ba870322-v
img-2b59d13db7fc201681ec5605325bbd44-v
ΠΙΣΩ

Το ταξίδι του ψωμιού

Πώς διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και σε τι μας χρησιμεύουν

-img

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς είναι πιστοποιημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) με αριθμό πιστοποίησης Κ000511 και ως Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΔΕΚ) με αριθμό πιστοποίησης D000675.

We are social

Εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚO ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εγγραφείτε στο newsletter μας

© 2021 Atsas Training. All Rights Reserved

Designed & Development by Darkpony

cms_translations.