Πρόσκληση στην εκδήλωση «Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς, με την παρουσία του Έντιμου Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κυρίου Κώστα Καδή.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς στη Σκουριώτισσα, Κατύδατα, θα παρουσιαστεί το θέμα «Η Μέλισσα στη ζωή μας» με ομιλία για τις ευεργετικές ιδιότητες της ίδιας και των προϊόντων της.

Από τις 14:30 – 19:30 θα υπάρχει από ντόπιους μελισσοκόμους / παραγωγούς κεριών και κηραλοιφών παράθεση-έκθεση των αγνών ποιοτικών προϊόντων κυψέλης που οι ίδιοι παράγουν, και θα διατίθενται προς πώληση.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία-παρουσίαση του γνωστού, σε όλους, μελισσοκόμου και παραγωγού κ. Πάμπου Χριστοδούλου στις 16:00 – 16:30, για όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε για τη Μέλισσα, τις άγνωστες πτυχές γύρω από την ίδια και τα προϊόντα της, το Μέλι, τη Γύρη, τον Βασιλικό Πολτό, την Πρόπολη (το μαύρο κερί της αρχαιότητας), το Δηλητήριο Μέλισσας και το Κερί.  Αμέσως μετά, θα απαντήσει σε ερωτήσεις.

Την ίδια μέρα, όπως πάντα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον βοτανικό κήπο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς, από τις 14:30 – 19:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Πληροφορίες/κρατήσεις: Αγάθη Ζάγγουλου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99374884
E-mail: a.zaggoulou@atsastraining.com.cy