«Θετική Εκπαίδευση – γίνε ο άνθρωπος που ο σκύλος σου πιστεύει ότι είσαι».

Ημερομηνία: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023

Ώρα Σεμιναρίου: 11:30 – 13:00

Προβολή Ταινίας “The Stray Story: A dogumentary”: 14:00 – 15:30

Ο σύμβουλος εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκύλων, Στέφανος Σεβέρης, παρουσιάζει πώς οι σκύλοι μαθαίνουν με τη μέθοδο θετικής εκπαίδευσης, και εισηγείται τρόπους αντιμετώπισης προβληματικών συμπεριφορών.

Στη συνέχεια θα προβληθεί το πολυβραβευμένο κυπριακό ντοκιμαντέρ “The Stray Story: A dogumentary”.

Με συμμετοχή σε πάνω από 20 Διεθνή Φεστιβάλ και 13 βραβεύσεις, το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους “The Stray Story: A dogumentary” της Χριστίνας Γεωργίου, έρχεται την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς.

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη παραγωγή με θέμα τα ακηδεμόνευτα ζώα και τον εθελοντισμό, που γυρίστηκε σε πέντε χώρες και είναι καρπός έρευνας και γυρισμάτων των τελευταίων επτά ετών. Υλοποιήθηκε από την “Blunatic Pictures” σε συνεργασία με την “Crewhouse Media” και τη “FullMoon Productions”, με εθελοντική εργασία, τη συμβολή ιδιωτών χορηγών και την πολύτιμη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών και του Yπουργείου Γεωργίας.

Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι η ενημέρωση για τις αιτίες και τις λύσεις του προβλήματος και η ευαισθητοποίηση του κοινού. Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται στην Κύπρο την κατάλληλη στιγμή, αφού το καλοκαίρι του 2022 σημειώθηκε ρεκόρ στις εγκαταλείψεις ζώων, όχι μόνο λόγω διακοπών, αλλά και ως συνέπεια των πολυάριθμων αγορών κατοικίδιων που έγιναν εν μέσω πανδημίας και την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή τους.

Με κάθε εισιτήριο παίρνετε 10% έκπτωση σε στείρωση σκύλου ή τοποθέτηση microchip, στην κλινική Soleas Veterinary Clinic στην Ευρύχου.

Γενικές Πληροφορίες
Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει ελαφρύ γεύμα.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 99 37 48 84