Επιμόλυνση τροφίμων – Κανόνες καλής υγιεινής πρακτικής
Την 1η Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Α & Χ Χρυσάνθου, στη Λεμεσό, Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο με τίτλο «Επιμόλυνση τροφίμων – Κανόνες καλής υγιεινής πρακτικής».
- Υγιεινή των τροφίμων,ιχνηλασιμότητας & ανάκληση (Ιάκωβος Φωτιάδης) . Gallery
Υγιεινή των τροφίμων,ιχνηλασιμότητας & ανάκληση (Ιάκωβος Φωτιάδης) .
Μονοεπιχειρησιακά & Πολυεπιχειρησιακά Σεμινάρια (μέσω ΑνΑΔ) | Για Εταιρίες, Σεμινάρια Μονοεπιχειρισιακά (μεσω ΑνΑΔ), ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ_NEW
Υγιεινή των τροφίμων,ιχνηλασιμότητας & ανάκληση (Ιάκωβος Φωτιάδης) .
Υγιεινή των τροφίμων, ιχνηλασιμότητα και ανάκληση Με τη συμπλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να : Κατανοήσουν την
Άμυνα τροφίμων/βιοτρομοκρατία
Πώς διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και σε τι μας χρησιμεύουν ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29 & 30 Μαΐου, 2019 Ώρα: Τετάρτη 14:00 -