Μονοεπιχειρησιακά & Πολυεπιχειρησιακά Σεμινάρια (μέσω ΑνΑΔ) | Για Εταιρίες

Για Εταιρίες

Μονοεπιχειρησιακά & Πολυεπιχειρησιακά Σεμινάρια (μέσω ΑνΑΔ) | Για Εταιρίες2023-03-22T10:46:01+00:00

Επιμόλυνση τροφίμων – Κανόνες καλής υγιεινής πρακτικής

Την 1η Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Α & Χ Χρυσάνθου, στη Λεμεσό, Μονοεπιχειρησιακό Σεμινάριο με τίτλο «Επιμόλυνση τροφίμων – Κανόνες καλής υγιεινής πρακτικής».

Υγιεινή των τροφίμων,ιχνηλασιμότητας & ανάκληση (Ιάκωβος Φωτιάδης) .

Υγιεινή των τροφίμων, ιχνηλασιμότητα και ανάκληση Με τη συμπλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι  θα είναι σε θέση να : Κατανοήσουν την

Άμυνα τροφίμων/βιοτρομοκρατία

Πώς διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και σε τι μας χρησιμεύουν ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29 & 30 Μαΐου, 2019 Ώρα: Τετάρτη 14:00 -

Εκπαίδευση

Ποιοί είμαστε

Go to Top