ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Απογευματινή ομιλία/συζήτηση για την υγιεινή και θρεπτική προετοιμασία φαγητών στην κουζίνα του σπιτιού

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 5:00-7:30μμ σας καλούμε να ενημερωθείτε για τον σωστό τρόπο ετοιμασίας υγιεινών και θρεπτικών φαγητών στην κουζίνα σας.

Ζωτικής σημασίας η τήρηση διαδικασιών καλής υγιεινής πρακτικής κυρίως προσωπικής υγιεινής και εφαρμογής προαπαιτήσεων, για να παρεμποδίζεται η μετάδοση μικροβίων και άλλων επιμολύνσεων (χημικών/φυσικών κινδύνων) στην ετοιμασία τροφίμων. Μάθετε τι δεν πρέπει να κάνει και ποιες αρχές χρειάζεται να εφαρμόζει ο χειριστής τροφίμων για την παρασκευή ασφαλών, υγιεινών και θρεπτικών τροφίμων.

Ενημερωθείτε για την τήρηση διαδικασιών καλής υγιεινής πρακτικής στην ετοιμασία τροφίμων για την αποφυγή τροφικών δηλητηριάσεων, τη σημασία της ατομικής υγιεινής (πού βρίσκονται τα μικρόβια) και τις προαπαιτήσεις της κουζίνας. Πληροφορηθείτε για τη συντήρηση των ωμών και ψημένων τροφίμων (επαναθέρμανση) και για το πώς μπορείτε να φτιάχνετε θρεπτικά φαγητά για σας και την οικογένειά σας. Τέλος, μάθετε πώς μπορείτε να περιορίσετε τη σπατάλη των τροφίμων στην καθημερινή σας ζωή. (10 συμβουλές για να μειώσετε τη σπατάλη των τροφίμων ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και να προστατεύσετε το περιβάλλον).

Παρουσίαση: Δρ Φρόσω Χατζηλούκα – Ακαδημαϊκός, Επιστήμονας Τροφίμων, Εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια της ΑνΑΔ (Αρχής Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού)

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Χρέωση 10 ευρώ.

Πληροφορίες/κρατήσεις στο 99374884, www.atsastraining.com