- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Απογευματινή ομιλία/συζήτηση για την υγιεινή και θρεπτική προετοιμασία φαγητών στην κουζίνα του σπιτιού Gallery
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Απογευματινή ομιλία/συζήτηση για την υγιεινή και θρεπτική προετοιμασία φαγητών στην κουζίνα του σπιτιού
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια & Διαλέξεις, Σεμινάρια Γενικού Ενδιαφέροντος, Σεμινάρια, ενημερωτικές παρουσιάσεις & εκδηλώσεις | Ευρύ Κοινό, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ_NEW
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Απογευματινή ομιλία/συζήτηση για την υγιεινή και θρεπτική προετοιμασία φαγητών στην κουζίνα του σπιτιού
Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 5:00-7:30μμ σας καλούμε να ενημερωθείτε για τον σωστό τρόπο ετοιμασίας υγιεινών και θρεπτικών φαγητών στην κουζίνα σας.
- Οικονομική Διπλωματία της Κύπρου(Υπουργός Εξωτερικών κ.Νίκος Χριστοδουλίδης) Gallery
Οικονομική Διπλωματία της Κύπρου(Υπουργός Εξωτερικών κ.Νίκος Χριστοδουλίδης)
Σεμινάρια Γενικού Ενδιαφέροντος, Σεμινάρια, ενημερωτικές παρουσιάσεις & εκδηλώσεις | Ευρύ Κοινό, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ_NEW
Οικονομική Διπλωματία της Κύπρου(Υπουργός Εξωτερικών κ.Νίκος Χριστοδουλίδης)
Εισαγωγή του «Cyprus Seeds», μιας μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας που υποστηρίζει την εμπορευματοποίηση της ακαδημαϊκής έρευνας. Την Πέμπτη 20 Μαΐου, το Υπουργείο
- Πως διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και σε τι μας χρησιμεύουν (διαδιχτυακό μέσω meetup πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στις 6μ.μ.) Gallery
Πως διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και σε τι μας χρησιμεύουν (διαδιχτυακό μέσω meetup πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στις 6μ.μ.)
Σεμινάρια Γενικού Ενδιαφέροντος, Σεμινάρια, ενημερωτικές παρουσιάσεις & εκδηλώσεις | Ευρύ Κοινό, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ_NEW
Πως διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και σε τι μας χρησιμεύουν (διαδιχτυακό μέσω meetup πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στις 6μ.μ.)
Πώς διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και σε τι μας χρησιμεύουν Το δεύτερο θέμα των ενημερωτικών διαδικτυακών σεμιναρίων θα αναφέρεται στην επισήμανση
Της χαρουπιάς μελώματα Πόπαστα καμωμένα με το τεραστόμελον
Σεμινάριο για το χαρούπι και έκθεση προϊόντων από χαρούπιΤίτλος σεμιναρίου -Της χαρουπιάς μελώματα- Πόπαστα καμωμένα με το τερατσόμελονΤο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς αρχίζει
- Ασφαλής προετοιμασία φαγητών στο σπίτι μας(διαδικτυακό μέσω Meetup πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 στις 6μμ.) Gallery
Ασφαλής προετοιμασία φαγητών στο σπίτι μας(διαδικτυακό μέσω Meetup πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 στις 6μμ.)
Σεμινάρια Γενικού Ενδιαφέροντος, Σεμινάρια, ενημερωτικές παρουσιάσεις & εκδηλώσεις | Ευρύ Κοινό, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ_NEW
Ασφαλής προετοιμασία φαγητών στο σπίτι μας(διαδικτυακό μέσω Meetup πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 στις 6μμ.)
Ασφαλής προετοιμασία φαγητών στο σπίτι μας Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς θέλοντας να συνεχίσει την επαφή με συνεργάτες και τους φίλους του,
Βασικές αρχές για μια ορθή μελισσοκομική πρακτική
Βασικές αρχές για μια ορθή μελισσοκομική πρακτική ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να ενημερώσει μελισσοκόμους στην βασιλοτροφία και να δώσει