Σεμινάριο για το χαρούπι και έκθεση προϊόντων από χαρούπι
Τίτλος σεμιναρίου –Της χαρουπιάς μελώματα– Πόπαστα καμωμένα με το τερατσόμελον
Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς αρχίζει δυναμικά τα ενημερωτικά του σεμινάρια
«Οι ευεργετικές ιδιότητες, παραδοσιακές συνταγές και η ενδιαφέρουσα ιστορία του μαύρου χρυσού της Κύπρου, μέσα από μοναδικό φωτογραφικό υλικό.»
Παρουσίαση από την πρόεδρο του Μουσείου Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής Δρ Χρυσταλλένη Λαζάρου.
Θα υπάρχει έκθεση προϊόντων χαρουπιών από εταιρείες και γευσιγνωσία προϊόντων.
Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό σωματείο με βασικό στόχο τη μελέτη, διάσωση και διάδοση της Κυπριακής παραδοσιακής κουζίνας.
Σας περιμένουμε στον ανακαινισμένο βοτανικό κήπο μας