Υγιεινή των τροφίμων, ιχνηλασιμότητα και ανάκληση
- Με τη συμπλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να :
- Κατανοήσουν την σημασία της σωστής εφαρμογής των κανόνων υγιεινής για τα τρόφιμα
Και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την υγιεινή των τροφίμων
-
- Αντιληφθούν τους λόγους που πρέπει να εφαρμόζουν τους κανόνες ορθής υγιεινής (μικρόβια, ξένα σώματα, τροφικές δηλητηριάσεις)
- Ενημερωθούν για την καλύτερη εφαρμογή των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής που πρέπει να εφαρμόζει προσωπικά
- Κατανοήσουν την σημασία της σωστής ιχνηλασιμότητας και τον τρόπο σωστού χειρισμού των προϊόντων σε περίπτωση ανάκλησης
- Κατανοήσουν την διαδικασία που εφαρμόζει η εταιρεία σχετικά με την ιχνηλασιμότ